Do zápasu vstupovali jako jasní favorité domácí a také to od prvních vteřin na palubovce dokazovali. Neutekly ani dvě minuty utkání a Teplice už vedly 2:0. Nejprve si srazil míč do vlastní brány hráč hostí, poté skóroval Felipinho. Domácí i nadále dominovali a Žabinské Vlky k ničemu nepouštěli. Do konce poločasu dokázal Svarog nastřílet ještě další tři branky. Strany se měnily za stavu 5:0 pro domácí. 

Žabinští Vlci sice ve druhé půli zlepšili svou hru, ale na zázračný obrat to bylo málo. Až v samotném závěru utkání dokázali hosté vstřelit čestný gól. Teplice ale ve druhé půli přidaly další tři branky a utkání tak zaslouženě vyhrály poměrem 8:1.

Michal Hůla, brankář Svarog FC: "V prvním utkání si připisujeme povinné tři body a vítězný vstup do roku 2022. Ač výsledek vypadá jasně, tak Brno nám nedalo nic zadarmo. Od začátku jsme si šli za vítězstvím a je jen škoda inkasovaného gólu necelou vteřinu před koncem."

Michal Odehnal, trenér ŽV Brno: "Dnešní zápas jsme odehráli částečně v improvizované sestavě, což bylo znát hlavně v prvním poločase. Zápas nám ukázal, kde máme velké prostory ke zlepšení a na tom chceme stavět další přípravu. Soupeři gratulujeme k vítězství."

Statistiky

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?