SK Dynamo PCO České Budějovice - FC Rapid Ústí n. L.

Vojtěch Vejvar (trenér Dynama): "Po dalším nevydařeném zápase nás čeká opět důležité utkání, ve kterém to doufám zlomíme a ješte zabojujeme o setrvání v souteži. Musíme se na to podívat ale i kriticky, kdy se nám s každým zápasem šance na udržení, snižuje. Nejde ani tak upřít snaha a zlepšené výkony, co nás trápí, je koncovka."

Matěj Čapek (předseda FC Rapid): "V neděli nás čeká zápas na palubovce posledních Českých Budějovic. Pro Budějovice je tento zápas asi poslední šancí, jak se reálně vrátit do hry o záchranu v soutěži a je tak jisté, že nás čeká velmi těžké utkání. Věřím však, že se nám podaří navázat na výkony z posledních dvou zápasů a z Českých Budějovic nepojedeme s prázdnou."
___________________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB

FTZS Liberec - Svarog FC Teplice

Jakub Dlask (brankář FTZS): "V prvním zápase s Teplicemi jsme podali dobrý výkon a v druhém poločase jsme sahali po bodu. Chceme takový výkon zopakovat. Musíme spoléhat na důsledné bránění a hrozit z rychlých protiútoků."

Tomáš Abrham (hráč Svarog FC): "V neděli nás čeká nepříjemný soupeř, který byl už v prvním zápase připraven po všech stránkách. My po první porážce musíme zase zabrat a přivézt tři body."
___________________________________
NE 20:00 | SH Dukla Liberec

Další aktuality

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou.