Žabinští Vlci Brno - FC Démoni Česká Lípa

Michal Letzel (prezident ŽV Brno): "Čeká nás duel doslova existenční utkání, do kterého jistě půjdou oba týmy s ultramaximálním nasazením. Po minulém zápase s ústeckým Rapidem, který jsme absolutně nezvládli, nebyl náš tým vůbec v pohodě, přesto ale stále jsme a budeme klubem, který se spoléhá pouze na vlastní síly a hráče, na tom se nic nezmění. Pro vítězství nad Démony uděláme maximum. Jestli to bude stačit, uvidíme v pátek na palubovce."

Petr Zapletal (hráč FC Démoni Česká Lípa): "V pátek nás čeká veledůležité utkání, na které se musíme pořádně připravit. Doufáme, že se nám alespoň jeden ze zraněných stačí dát dohromady. Zápas napoví, kdo se přiblíží zachránění. Hraje se o šest bodů. Osobně věřím v naši sílu a tři body."
___________________________________

PÁ 19:45 | SH Vodova

SK Olympik Mělník - Helas Brno

Jakub Němec (trenér Olympiku): "Helas se na nás vždy dokáže dokonale takticky připravit, proto nás čeká velmi těžké utkání. Pro oba týmy je tento duel důležitý, protože vítězi hodně pomůže v tabulce. Bude to vyrovnaná taktická bitva. My jsme v posledním utkání na Helasu nezahráli moc dobře, ale nyní hrajeme doma, poslední zápasy se nám daří. Na to chceme navázat a Helasu vrátit poslední porážku."

Filip Havrda (Helas Brno): "Zápas s Mělníkem bude jistě opět vyrovnanou partií. Sílu soupeře známe, nicméně my budeme chtít navázat na domácí vítězný zápas se Slavií, který nám dodal dávku sebevědomí. V pátek budeme chtít v posledním letošním zápase naplno bodovat, abychom se v novém roce mohli stále rvát o TOP 5."
___________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FK Chrudim - SK Interobal Plzeň

Matěj Slováček (FK Chrudim): "V pátek očekávám vyrovnané utkání, které budou rozhodovat nejmenší detaily a střelecká produktivita. Nemyslím si, že by utkání v Lize mistrů mohla mít zásadní vliv na výkon v utkání, protože Plzeň měla dostatek času na regeneraci a přípravu na ligové utkání. My se budeme snažit oplatit Plzni porážku z loňského finále a udělat důležitý krok pro vítězství v základní části."

Peter Kozár (hráč Plzně): „Cesta v Lize mistrů skončila a musíme opět přepnout na ligovou sféru. Možná je pro nás výhodou, že nás rovnou čeká soupeř vysoké kvality, jako je Chrudim. Věřím, že zápas bude mít vysoké tempo, kvalitu a když zopakujeme výkony z Ligy mistrů věřím, že si body z Chrudimi odvezeme.“
___________________________________
PÁ 20:00 | MSH Chrudim | Livestream

AC Sparta Praha 17 - SK Slavia Praha

O tomto utkání si více přečtěte v tomto článku.
___________________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy | Livestream

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?