Helas Brno - SK Slavia Praha

David Presl (Helas Brno): "Pokud se vyvarujeme individuálních chyb a navážeme na poslední dva domácí zápasy proti Teplicím a Plzni,co se týče aktivity a bojovnosti,tak můžeme Slavii jednoznačně potrápit a tabulkově se k ni přibližit."

Jan Homola (kapitán Slavie): "S Helasem jsou to vždy vyrovnaná utkání. Je to náš tradiční soupeř. Po těžce zvládnuté bitvě v semifinále poháru se plně připravujeme na zápas v Brně. Musíme se odrazit od poctivé defenzívy a plnění taktických pokynů. Věřím že vyhrajeme a přivezeme si do Prahy další tři body do tabulky."
__________________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova

Svarog FC Teplice - FK Chrudim

André Guimaraes (trenér Svarog FC): "Očekávám těžký zápas, naším soupeřem je velmi silný tým, individuálně i kolektivně. Ztratili body jen s námi, což ukazuje, jak jsou silní. Vzhledem k tomu, že jsme také dobrý tým a i přes problémy zůstáváme neporaženi, očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém jsou možné všechny výsledky. Do utkání jdeme s vítěznou mentalitou, chceme zvládnout zápas a získat tři body."

Jaroslav Kubát (hráč FK Chrudim): "Po sérii zvládnutých utkání nás čekají Teplice, se kterými jsme v domácím prostředí remizovali. Vzájemné zápasy bývají hodně takticky svázané a oba týmy se moc nemají čím překvapit. Očekáváme těžký zápas, který vyhraje tým, který bude hladovější. Doufám, že naše střelecká pohoda bude pokračovat i tam."
__________________________________
PÁ 20:00 | SH Teplice | Livestream

SK Olympik Mělník - SK Dynamo PCO České Budějovice

Jan Žežulka, brankář Olympiku: "V pátek nás doma čekají Budějovice, které musíme porazit, pokud chceme udržet kontakt s TOP 6. Očekávám těžký zápas, protože Budějovice naopak potřebují sbírat všechny body, pokud si chtějí zajistit ligovou příslušnost i pro další sezonu. Věřím, že navážeme na zlepšené výkony a utkání zvládneme. Také bych rád pozval všechny mělnické fanoušky do haly, jejich podporu vždy cítíme a budeme ji potřebovat i teď v pátek!

Radim Pouzar (hráč PCO): "Po velmi dobrém utkání proti Helasu nás čeká další velmi kvalitní tym a tím Mělník na své palubovce rozhodně je. Rádi bychom dal bojovali o záchranu v soutěži, a to nám velí přivézt body. Všechny naše konkurenty můžu ujistit, že nic nebalíme."
__________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.