SK Interobal Plzeň - FC Rapid Ústí n. L.

Michal Štrajt (hráč Plzně): „Utkání s Ústím má pro nás jasné dva cíle. Tři body a ze zápasu odejít bez jakéhokoliv zranění. Tým Ústí posilnilo několik cizinců, kteří se budou chtít vytáhnout stejně tak, jako mladá dvojčata Zápotočtí. V brance by měl být Dan Klečka, který bude mít také o motivaci postaráno. Věřím, že utkání půjde podle našich představ a dobře se naladíme na nadcházející týden.“

Matěj Čapek (hrající předseda Rapidu): "Vzhledem k novým opatřením nedokážu říct, v jaké sestavě do Plzně pojedeme. Šanci pravděpodobně dostanou někteří dorostenci kategorie U17. Pro Plzeň se bude jednat o generálku na Ligu mistrů a bude si chtít vyzkoušet různé herní věci. Soupeři se budeme snažit roli favorita znepříjemnit nasazením a důraznou hrou."
_____________________________________________
ČT 20:00 | SH Lokomotiva

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.