Helas Brno - Svarog FC Teplice

Tomáš Poul (hráč Helasu Brno): "Po sérií zvládnutých důležitých utkáních nás teď čeká série se soupeři nejtěžšího kalibru a hned na začátek nás čekají Teplice, které se mi letos jeví neskutečné silné a pro nás bude tento zápas velkou zkouškou, ve které však nemáme co ztratit a můžeme jedině překvapit. Trenér nás určitě připraví a bude záležet na nás, jak dlouho dokážeme plnit taktický plán."

Tomáš Abrham (hráč Svarog FC): " Do Brna musíme pro tři body, ale nečeká nás nic lehkého. Už podle neúplné tabulky, kde je Helas na druhé pozici, je jasné, že utkání bude vyrovnané. My ale musíme vyhrát."
_________________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova | Livestream

SK Slavia Praha - FC Rapid Ústí n. L. 

Jan Křemen (hráč SK Slavia): "S Ústím nemáme moc krásnou bilanci, takže to budeme chtít napravit a zvítězit. Potýkáme se trochu s koncovkou, ale věřím, že to už obrátilo k lepšímu a že se tentokrát vyhneme i dramatické koncovce utkání a naladíme se dobře na blížící se derby."

_________________________________
PÁ 20:00 | SH Slavia 

FK Chrudim - SK Dynamo PCO České Budějovice 

Jakub Malý (hráč FK Chrudim): „Očekávám, že na soupeře vletíme od první minuty a budeme diktovat tempo hry. Budějovice se budou určitě snažit aktivně bránit od půlky a chodit do rychlých brejků. Věřím, že se nám podaří utkání co nejdříve rozhodnout v náš prospěch a popřípadě vstřelit co nejvíce gólů.“

Vojtěch Vejvar (trenér Dynama): "Cesta do Chrudimi by byla příjemnější kdybychom měli o tři body víc z minulého zápasu. Zápasy s Východočechy jsou vždy těžké, nicméně v minulém roce se nám podařilo předvést solidní výkon, na který budeme chtít navázat herně i výsledkově."
_________________________________
PÁ 20:00 | SH Chrudim

SK Interobal Plzeň - FC Démoni Česká Lípa

Gabriel Rick (hráč Plzně): „V první řadě to pro nás bude náročný zápas. Máme za sebou těžké dny v Lize mistrů a v poháru. Tyto zápasy nás stály hodně sil. Věřím ale, že na pátek se připravíme stoprocentně a nepřipouštíme si nic jiného, než výhru.“

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Do Plzně jedeme s respektem, ale snahou potrápit a zkusit uhrát co nejlepší výsledek. Soupeř naší zemi skvěle reprezentoval na té nejvyšší úrovni světového futsalu, má za sebou těžké utkání v poháru SFČR, tak uvidíme, jak mistra prověříme."

_________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva

AC Sparta Praha 17 - SK Olympik Mělník

Tarik Lukšija (hráč Sparty): „Očekávám těžký zápas, Mělník před sezonou posílil, vrátili se jim Gabčo, Vokoun, Zdržálek, takže mají velmi kvalitní kádr. Věřím, že to bude velká podívaná.“

Jakub Němec (trenér Olympiku): „Poslední utkání se nám nedaří bodově dotáhnout do úspěšného konce a proti Spartě už potřebujeme body získat. Spartě se také nyní nedaří podle jejích představ a toho chceme využít. Očekávám velmi těžké vyrovnané utkání, kde si týmy nic nedarují, protože si všichni uvědomují důležitost tohoto utkání. Věřím, že když předvedeme z pohledu nasazení a herní kvality přístup a výkon jako v posledních zápasech, tak to zvládneme konečně také bodově.”
_________________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy | Livestream

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.