SK Olympik Mělník - SK Slavia Praha

Jakub Němec, trenér Olympiku: „Slavia po nepodařených zápasech chytla v posledních dvou týdnech velkou fazónu a soupeře válcuje jak v lize tak poháru. Čeká nás tedy velmi těžký rozjetý soupeř. Navíc zápasy se Slavií jsou vždy plné emocí, proto se mají diváci na co těšit. Věřím, že jsme schopni rozjetou Slavii trošku přibrzdit. Když předvedeme zodpovědný bojovný výkon a navážeme na podařené zápasy ze začátku sezony, tak v pátek bude k vidění skvělý futsal z obou stran.”

Adam Vondráček, brankář Slavie: "S Mělníkem jsme hráli před sezonou přípravu a byl to velice těžký zápas, navíc doma hrají na palubovce, která jim vyhovuje. Musíme k tomu přistoupit stejně zodpovedně a poctivě jako k posledním čtyřem zápasům, poctivě bránit a nepodcenit ani jeden souboj. Věřím, že si odvezeme všechny tři body."
__________________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FC Démoni Česká Lípa - Svarog FC Teplice 

Miroslav Rott (kapitán FCD): "Čeká nás první zápas ze série s týmy z horní poloviny tabulky. Na zápas s Teplicemi jsme dobře připraveni a chceme se porvat o co nejlepší výsledek. Ideálně s dalším překvapivým výsledkem v rámci ligy."

André Guimaraes, trenér Svarog FC: „V pátek nás čeká další utkání, ve kterém musíme získat tři body. Musíme hrát tak, aby bylo vidět, že jako tým opravdu rosteme. Očekávám těžký zápas. Soupeř se bude intenzivně bránit a čekat na protiútoky. Musíme být velmi koncentrovaní, abychom tento způsob hry zvládli. Určitě budeme připraveni.“
__________________________________________
PÁ 20:30 | MSH Česká Lípa | živě na YouTube

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.