Démoni proti ŽV Brno zastavili sérii proher a připsali si první bod, ale po zápase litovali toho, že nezískali body tři. Trenér Karel Kruliš otevřeně prohlásil, že je rád, že se letos z 1. FUTSAL ligy nesestupuje, protože jeho tým by byl teď v hodně kritické situaci. Jako doklad jeho slov se stačí podívat na tabulku – Démoni se už propadli na poslední místo, ze kterého se mohou dostat jen výhrou za tři body. Krulišovi proti Dynamu budou chybět hned dvě opory, které nasbíraly čtyři žluté karty – Havrda a Fichtner.

Dynamo prožilo divoký zápas na severu Čech proti Rapidu. Nejprve dokázalo vyrovnat stav 0:4, pak ale gólman Zdeněk Křížek dostal červenou kartu za hraní rukou mimo brankoviště a do branky musel jít hráč z pole – Stanislav Peterek. Českobudějovičtí se ale ani za této situace nevzdali a dosáhli na kontaktní gól a prohráli jen 6:7. V prvním vzájemném zápase proti Démonům dokázala parta kolem Radima Pouzara efektivně diktovat tempo hry a proměňovat šance. Nejlepší střelec Petr Benát už má na svém kontě solidních čtrnáct branek, v Ústí nasázel soupeři hattrick. Pokud chce Dynamo stále pomýšlet na play-off, musí v Lípě zabodovat naplno.

Karel Kruliš (trenér Démoni Česká Lípa): „V pátek nás čekají houževnaté Budějky,ale my jim chceme vrátit porážku, kterou jsme utrpěli na jejich palubovce. Jsme bez dvou klíčových hráčů Havrdy a Fichtnera, ale i přesto už věřím ve tři body.“

Radim Pouzar (hráč Dynamo PCO České Budějovice): "Čeká nás po krátké odmlce opět tým Démonů. Určitě chceme napravit nešťastné utkání na Rapidu. Ale na druhou stranu víme, že nás čeká velmi silný a futsalově kvalitní tým. Věřím, že pokud budeme disciplinovaní, jsme schopni přivézt do Českých Budějovic vítězství."

____________________________________________________________
FC Démoni Česká Lípa - SK Dynamo PCO České Budějovice
PÁ 20:30 | MSH Česká Lípa
živě na YouTube

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.