Česká Lípa je ve výsledkové krizi. V roce 2021 ještě nezískala ani bod. A nyní před ní stojí série se silnými soupeři - Plzeň, Chrudim a Slavia. Naposledy svěřenci Karla Kruliše prohráli doma s Mělníkem. Ve středu mohou jen překvapit. Návodem jim může být utkání Mělníku v Plzni, kde hosté vyhráli těsně 4:3. 

Plzeň v pondělí odehrála souboj o první místo s Chrudimí. A uhájila ho. Doma remizovala v pěkné bitvě 3:3. Západočeši tak stále zůstávají neporaženi a na severu Čech budou jasným favoritem. 

První vzájemný zápas v letošní sezoně skončil jednoznačně. Interobal vyhrál doma vysoko 8:0. 

Karel Kruliš (trenér Démonů): „Ve středu nám začíná série zápasů s týmy, které nabízí to nejlepší v naší lize. Musíme se koncentrovat na obranu a pokusit se soupeři znepříjemnit rozehrávku. Chceme překvapit."

Marek Kopecký (trenér Plzně): „Po fyzickém výkonu s Chrudimí musíme pořádně zregenerovat. Už teď víme, že to Lípy pojedeme bez Tomáše Vnuka, ale máme široký kádr a určitě se dobře připravíme. Bod ze zápasu s Chrudimí musíme v České Lípě potvrdit a ten zápas zvládnout.“

_____________________________________________
FC Démoni Česká Lípa - SK Interobal Plzeň
ST 20:30 | MSH Česká Lípa
živě na YouTube

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?