Liberci se po restartu ligy dařilo vyhrávat do doby, než přišly souboje v Českých Budějovicích a Teplicích. Po dvou prohrách potřebuje šestý tým tabulky znovu tři body, aby se dotáhl na pátou Spartu, která má právě o tři body více!

Rapid Ústí je v tabulce stále se třemi body poslední. Naposledy ale Ústečtí doma porazili Démony a jsou tak v laufu. Úterní zápas v Chrudimi jim byl odložen, tak si svěřenci trenéra Dlouhého mohli odpočinout a připravit se na těžký souboj pod Ještědem.

Aleš Benek (hrající trenér Liberce): "Po dvou bodově neúspěšných výjezdech nás opět čeká zápas v domácím prostředí. My se musíme na domácí palubovce vrátit zpět k naší fyzicky náročné hře a týmovému pojetí. Každý kdo nastoupí musí podat 100% koncentrovaný výkon. Není tajemství, že se chceme pohybovat v tabulce na místech zaručující play off a nejlépe se tlačit bodově na prvních 5 týmů, proto do tohoto zápasu jdeme s jasným cílem. Ústí potvrzuje v posledních utkáních vzestupnou formu. Šťastná výhra proti Démonům jim dodala určitě dostatek sebevědomí a budou chtít u nás tento bodový zisk potvrdit. Musíme si dát pozor na jejich powerplay, kterou hrají velice dobře a mají individuálně šikovné hráče. Pokud eliminujeme jejich zbraně, tak pevně věřím, že všechny body zůstanou pod Ještědem. Všechny fanoušky futsalu si dovolím pozvat k tomuto streamu, protože to určitě bude stát za to!"

Tomáš Vobořil (hráč Liberce): "Čeká nás zápas s Rapidem, na který se velmi těším, protože jsem tam dvakrát působil a loni jsme společně vykopali 1. ligu, takže tam skoro všechny znám. Těším se také na Martina Dlouhého, který byl u mých futsalových začátků. Určitě to nebude lehký zápas, jak by se mohlo zdát podle postavení v tabulce. Ústí má pár individualit, které umí souboje 1 na 1 a na to si musíme dát pozor. Věřím ale, že vyhrajeme a odpoutáme se tak od druhé poloviny tabulky."

__________________________________________
FTZS Liberec - FC Rapid Ústí n. L.
NE 19:30 | SH Harcov
živě na YouTube

Profil haly

Liberec | TU Harcov

Více
Adresa Na Bohdalci 715/30, 460 07 Liberec
Kapacita 200 sezení / 50 stání
Vstupenky 40,- (ženy, ZTP, důchodci a děti do 15ti let ZDARMA)

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.