Oba celky mají před sobotním střetnutím shodně šest bodů a už se spolu v tomto roce utkali. Krátce po restartu ligy vyhráli Žabinští v Českých Budějovicích 5:1. Díky tomuto výsledku jsou domácí favoritem, ale hosté budou chtít soupeři prohru vrátit.

Vlci naposledy prohráli doma se Spartou 3:4. Dynamo také doma nezvládlou zápas s Helasem Brno a prohrálo 3:5.

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Po nepříliš zdařilých předchozích zápasech, bylo pro mě osobně středeční utkání se Spartou příslibem toho, že naše společná práce jde správným směrem a posouváme se krůček po krůčku dál. Věřím, že v sobotním souboji s Českými Budějovicemi na poslední výkon navážeme a připíšeme si další ligové body."

Petr Benát (hráč PCO): “Výjezdem do Brna zakončujeme náročný program posledních dní. Všichni samozřejmě uděláme maximum pro to, abychom se z jihomoravské metropole vraceli s plným bodovým ziskem. Žabinské Vlky jsme hostili nedávno, a tak si moc dobře uvědomujeme, že nás čeká bojovný a houževnatý soupeř, který nám nic nedaruje.
Přesto věřím,že nás zodpovědný a koncentrovaný výkon podpořený kvalitní koncovkou dovede k vytoužené a jistě potřebné výhře!”
 
________________________________________________________
Žabinští Vlci Brno - SK Dynamo PCO České Budějovice
SO 14:00 | SH Vodova 2
živě na Youtube

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.