Do hry se také dostali mladí hráči. Trenér Filinger změnil složení čtyřek a to se na výkonu červenobílého týmu pozitivně projevilo, svému soupeři nastříleli tři branky v prvním poločase a další čtyři přidali po přestávce.

Adam Vondráček (Slavia)
: "Po nevydařeném derby jsme si říkali, že se musíme vrátit k základům, k těžké tvrdé práci a píli na hřišti. Chtěli jsme špatný výsledek odčinit. Kluci makali v obraně a nepustili soupeře k nebezpečným střelám, jsem maximálně spokojený. Byl to v této sezoně můj první odchytaný celý zápas. Já jsem už proti České Lípě několikrát chytal a vždycky jsem dostal gól, jsou to zkušení hráči, proto mě těší, že jsem dneska nulu udržel."

Jan Křemen (autor hattricku Slavia): "Zápas se Spartou nám vůbec nesednul, museli jsme něco změnit, proházeli jsme čtyřky a dneska se to povedlo, má na tom zásluhu celý tým a hlavně trenér, protože ta změna byla vidět. Adam zachytal fantastický zápas, chci mu k jeho výkonu pogratulovat. Můj hattrick? Je to jedno, kdo dá branky, hlavní je to, že jsme získali tři body."

Karel Kruliš (trenér Česká Lípa): "Nacházíme se v nějaké dece po zápase v Ústí, který jsme mohli vyhrát, ale prohráli jsme ho během třiceti vteřin a zanechalo to na nás následky. Dnes jsme mohli v závěru poločasu z penalty snížit, ale nepovedlo se to, nedaří se nám to utrhnout. Slavia dnes byla živější, odpočatější."

Statistiky

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?