Teplice jsou momentálně na čele tabulky. Mají nejvíce odehraných zápasů a 18 bodů. Čeká nás tedy další bitva o průběžné prvenství v krátké době. Pokud kterýkoliv tým v pátek vyhraje, zůstane první. Tepličtí jdou do souboje po zajímavém severočeském derby v Ústí nad Labem. Výhráli sice 6:5, ale druhý poločas prohráli 0:4!

Ani Plzni se v posledním souboji nevedlo podle představ a přišla o svou stoprocentní bilanci. Doma totiž remizovala se Slavií 5:5. Nutno dodat, že sešívaní hrají také ve velké formě. Plzeňské trápí jisté covidové absence. Že bude páteční souboj hodně zajímavý, napovídá i první vzájemný zápas sezony, který skončil těsně 4:3 pro Interobal a přinesl mnoho emocí. 

Eloy Alonso (trenér Svarog FC): „Na zápas proti Plzni jsme připraveni. Jsou velkými favority soutěže a v lednu podepsali velmi dobré hráče, z čehož je jasné, že jejich cílem je titul. My stále jako tým rosteme. Jsme na vzestupné linii a jsme si vědomi důležitosti zápasu. Připravujeme se na zápas jako na finále. Víme, že musíme být doma silní a že to bude skvělý zápas. Hráči opravdu chtějí ukázat, že chceme aspirovat na titul. Víme, že to bude obtížné, ale chceme ukázat to nejlepší z nás a přidat další vítězství!“

Marek Kopecký (trenér Plzně): „V Teplicích to bude obrovsky těžký zápas. Teď jsme hráli dva zápasy ve třech dnech, takže kluci musí pořádně zregenerovat. Připravíme se na to, ukážeme si chyby. Po tom domácím zápase čekám v Teplicích opět vyhrocený zápas. Bude to hlavně o hlavách, jak to ustojíme.“

_____________________________________________________
Svarog FC Teplice - SK Interobal Plzeň
PÁ 20:00 | SH Teplice
živě na LSTV

Profil haly

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy - 20 Kč, děti vstup zdarma

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.