Helas Brno prožívá jeden z nejhorších vstupů do prvoligové sezony. Po šesti odehraných zápasech má pouhé tři body. Navíc po restartu ligy prohrál na Slavii a v Teplicích, což jsou ale soupeři z první pětky a Brňané favority nebyli. Nyní chtějí svěřenci trenéra Galii znovu zabrat a ukázat svou sílu. Trefí se znovu nejlepší střelec mužstva Ivan Šarközy (4)?

Olympik Mělník má v tabulce o tři body více a je sedmý. V případě prohry se na něj ale Helas dotáhne. Mělničtí se vrátili do ligy prohrou 0:5 v Českých Budějovicích. Na nápravu nemají lehkého soupeře. 

Tomáš Galia (trenér Helasu): "Po dvou těžkých venkovních utkáních chceme v prvním letošním zápase na domácí palubovce naplno bodovat. Naše plány nám budou chtít mělničtí hráči s jistotou překazit, ale pokud se chceme tabulkou posouvat vpřed, jinak uvažovat nemůžeme. V souboji s Mělníkem musíme změnit strategii a připravit se na jiný herní styl, který bude po prvních dvou utkáních zcela odlišný."

Lukáš Nečas (hráč Olympiku): "Poslední nepovedený zápas musíme rychle hodit za hlavu a soustředit se na duel s Helasem, kde nás čeká velmi dobré mužstvo. Je potřeba se semknout, podat zodpovědný týmový výkon a makat jeden za duhého. Věřím, že je to cesta k úspěchu."

____________________________________________________
Helas Brno - SK Olympik Mělník 
ST 20:00 | SH Vodova
živě na YouTube

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.