Rapid je posledním týmem v lize, který čeká na první bodový zisk. Po restartu ligy prohráli svěřenci trenéra Martina Dlouhého 2:10 na palubovce Plzně. Proti Teplicím také nebudou favoritem. 

Severočeši se neustále dotahují na čelo tabulky. Po páteční výhře nad Helasem Brno jsou aktuálně na čtvrté pozici s patnácti body. Pokud vyhrají, jistě se posunou vpřed. Severočeši mají navíc ve svém středu nejlepšího nahrávače soutěže Deca (11 asistencí). 

Matěj Čapek (předseda FC Rapid UL): "Po utkání v Plzni nás čeká další aspirant na nejvyšší příčky, teplický Svarog, který spoléhá především na zahraniční hráče. I když o favoritovi utkání není třeba diskutovat, budeme bojovat v krajském derby o co nejlepší výsledek. Ten můžeme uhrát pouze v případě, že se vyvarujeme hloupých defenzivních chyb, které tak kvalitní týmy, jako jsou Teplice nebo Plzeň, trestají. Věřím, že zároveň budeme více odvážnější směrem do útoku."

Michal Hůla (brankář Svarog FC): "Už ve středu nás čeká další utkání, a to derby s Rapidem. Do zápasu jdeme s tím, že chceme získat tři body a dobře se připravit na páteční utkání s Plzní, které pro nás bude jedním z nejdůležitějších zápasů v sezoně. Věřím, že utkání s Rapidem zvládneme a dobře se naladíme na páteční zápas."

________________________________________________
FC Rapid Ústí n. L. - Svarog FC Teplice
ST 19:00 | SH Lovosice
živě na YouTube

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.