Před Dynamem stojí velká výzva a nutnost zisku bodů. Českobudějovičtí totiž ve všech čtyřech dosavadních zápasech prohráli. Naposledy 2. října 3:5 v Liberci. 

Žabinští Vlci z Brna mají tři body. Po sérii tří náročných zápasů s favority ukořistili první výhru v nejvyšší soutěži doma proti Mělníku. Zápas, který skončil 4:2, se hrál také 2. října. 

Radim Pouzar (kapitán Dynama): "Po strašně dlouhé době se konečně vracíme na palubovky. Vůbec nedokážu říct, jak budeme sehraní, ale věřím, že jsme natolik zkušení, že to bude během několika střídání fungovat. Čeká nás nováček, který se prezentoval před pauzou velice dobře. Pokud vše dopadne s ohledem na testování, tak jsem přesvědčený, že utkání zvládneme a zvítězíme."

Michal Letzel (prezident ŽV Brno): "Do Budějovic pojedeme s odhodláním pokračovat v dobrých výkonech z podzimního úvodu soutěže. Po herní a víceméně i tréninkové pauze to bude ale velice složité, navíc je v tuto chvíli těžké předpokládat, co se sestavami obou týmů udělá koronavirová testovací loterie. Přesto se nechceme z jihu Čech vracet s prázdnou."

__________________________________________________________
SK Dynamo PCO České Budějovice - Žabinští Vlci Brno
ST 19:00 | SH Lokomotiva

Profil haly

Č. Budějovice | Lokomotiva

Více
Adresa Třebízského 1044/1, 37006 České Budějovice
Kapacita 300 sezení / 50 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.