V prvním kole čekali Jihočeši výprask v Chrudimi, ale ten se nekonal. Díky štěstí, výborné defenzívě a ještě lepšímu brankářovi Beránkovi. Jihočeši prohráli "jen" 1:2. Sešívání si zastříleli. V domácím utkání s Olympikem Mělník vyhráli vysoko 9:3. Hattrick nastřílel Radim Záruba.

V loňské sezoně se oba celky střetly v lize dvakrát. Na Slavii prohrálo Dynamo vysoko 0:17, ale v domácí odvětě už byl výsledek příznivější - 3:7.

"Výsledek Budějovic v Chrudimi asi každého trochu překvapil a je to další varování nic nepodcenit. Dynamo má technicky dobře vybavené hráče, jsou to fotbalisté, kteří umí podržet balon a odehrát zápas takticky. Už jsme s nimi několikrát hráli, musíme se soustředit na svůj výkon, proměňovat šance a prosadit se futsalovostí. Věřím, že odvezeme všechny tři body," vzkázal trenér Slavie David Filinger.

Vojtěch Vejvar, trenér Dynama PCO, chce na výkon z prvního kola navázat: "Do nedělního utkání jdeme s ambicí a touhou navazát na velmi povedený a bojovný výkon z prvního kola proti Chrudimi. Přijede pražská Slávia, opět další z těžkých soupeřů, která u nás nebude chtít ztratit. Velice se těšíme, i když současná situace asi bude mít značný vliv na počet fanoušků na tribuně. Zároveň,ale nutno dodat, že budeme v téměr kompletní sestavě. Slávii určitě potrápíme a naším cílem je minimálně bod."
________________________________________________
SK Dynamo PCO České Budějovice - SK Slavia Praha
NE 19:00, SH Lokomotiva ČB

Profil haly

Č. Budějovice | Lokomotiva

Více
Adresa Třebízského 1044/1, 37006 České Budějovice
Kapacita 300 sezení / 50 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.