I v sezoně 2019/2020 spolu začínali ligový ročník. Akorát v Brně. Helas tehdy remizoval s Českou Lípou 2:2. Odveta na severu Čech skončila 4:4. Jihomoravané se nakonec udrželi šesté pozici. Démoni do poslední chvíle bojovali o play off i o záchranu. Skončili devátí.

Démoni se tvrdě připravovali poslední měsíc a půl. "A po tvrdé dřině příjde konečně soutěžní utkaní, a to se soupeřem, který má velice kvalitní tým. Náš cíl bude potvrdit, že chceme doma bodovat a zbytečně neztrácet. Pevně věřím, že se liga rozeběhne a všem týmům se vyhne jakékoliv onemocnění," přál si domácí trenér Karel Kruliš.

Vyrovnaný zápas znovu očekává i trenér Helasu Brno Tomáš Galia: "Na úvod sezony nás nečeká jednoduché utkání a pokud chceme dobře odstartovat, musíme podat velmi soustředěný výkon. Zápas v Lípě je pro obě mužstva důležitý, a proto k utkání chceme přistoupit s maximální obezřetností a mentální přípravou na těžké utkání. Období bez soutěžních zápasů bylo dlouhé, a tak očekávám utkání plné nasazení.”

_____________________________
FC Démoni Česká Lípa - Helas Brno
PÁ 20:30, SH Česká Lípa
Zápas sledujte živě na YouTube

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.