Úterý 20:00 | FC Tango Hodonín - Helas Brno

Jiří Štěrba, předseda Tanga: "Po dvou utkáních, ve kterých nás zcela nepochybně připravili rozhodčí o vítězství, čeká náš tým Helas. Ano, nikoliv Chrudim, jak bylo v plánu. Zvláštní rozhodnutí svazu nás na důležitý boj s Helasem připravilo o Doubravského, protože jeho čtyři žluté karty musí odstát právě v tomto zápase."

Tomáš Galia, trenér Helasu: “Tabulkové postavení a role favorita je v tomto utkání bezpředmětná. Stále se jedná o derby, které i po několika letech, co se Tango přestěhovalo do Hodonína, neztratilo na svém kreditu. Všechny rozdíly se díky těmto aspektům vytratily, a proto nás nečeká jednoduché utkání s odevzdaným soupeřem. Pokud chceme být úspěšní, musíme předvést úplně jiný výkon než minulý týden v Teplicích. Pro zisk tří bodů, které nám pomohou uhájit stávající tabulkové postavení, nás dovede pouze maximální nasazení a větší vůle se na hřišti obětovat.”

První letošní zápas: 2:6
Historická bilance: 11-2-5, skóre 70:49

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.