20:00 | FTZS Liberec - FC Tango Hodonín

Aleš Benek (hrající trenér FTZS): "Při pohledu na tabulku je všem jasné, jak důležitý zápas nás čeká. Druhá polovina tabulky je velice vyrovnaná. Soupeř bude určitě povzbuzen poslední domácí výhrou nad Českými Budějovicemi a chtějí se určitě zachránit stejně jako my. Čekám velkou futsalovou bitvu. My body potřebujeme a věřím, že se na pátek dobře připravíme. Doufám, že fanoušci zapomněli přes vánoční svátky na naše poslední, trapné, domácí vystoupení s Mělníkem a přijdou nás podpořit. Budeme je potřebovat!"

Jiří Štěrba (předseda Hodonína): "Jedeme do Liberce a bude to nesmírně těžký zápas. Doma jsme na podzim zbytečně ztratili vyhraný zápas. Bylo by pěkné to Liberci vrátit, ale tohle už jsou jiné týmy a jiná doba. Pro nás je to další existenční utkání. Bereme to sportovně, bohužel opět budeme postrádat některé hráče."

První letošní zápas: 4:2
Historická bilance1-0-0, skóre 4:2

Profil haly

Liberec | Dukla

Více
Adresa Jeronýmova 522, 46007 Liberec
Kapacita 800 sezení
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy a děti do 15ti let 25 Kč, ZTP a důchodci ZDARMA

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.