Dynamo PCO bude v televizi podruhé. Napoprvé získalo doma bod s Mělníkem za remízu 4:4. „Už minulé utkání proti Mělníku bylo z těch důležitých. Po velmi dobrém výkonu proti Spartě pojedeme do Hodonína s odhodláním. Víme, že nás čeká velmi těžké utkání. Jsme pokorní ke každému soupeři, ale chceme bodovat. Opět necháme na hřišti srdíčko,“ řekla opora Českých Budějovic Radim Pouzar.

Právě remíza Jihočechů se Spartou hodně nemile překvapila předsedu Tanga Hodonín Jiřího Štěrbu: „Remízu se Spartou nemá ani cenu komentovat.“ Po prvním vzájemném zápase ve 2. kole Štěrba prohlásil, že šlo o duel dvou sestupujících celků. Tango je zatím opravdu se třemi body poslední, ale Dynamo PCO má jedenáct bodů a je deváté. Čtyři body od sestupu.

Jak své prohlášení vidí Štěrba nyní? „Pokud jde o nás, tak ano. Prohlášení platí. Budějovice jsem od té doby neviděl,“ odpověděl.

A jak na první vzájemný duel vzpomíná Jihočech Pouzar? „Už naše první utkání bylo hlavně v prvním poločase vyrovnané a zápas zlomil úvod druhého poločasu, kdy se nám podařilo vstřelit rychle tři branky a zápas překlopit na naši stranu. Šlo o vyjádření pana Štěrby, možná reagoval v emocích, ale nedokázal bych po druhém kole říct, kdo sestoupí. Doufejme, že se předseda Tanga spletl. Naše reakce? Máme respekt ke každému týmu. Tabulka se rozdělila na prvních pět týmů, pak Helas Brno a pak je šest týmů, které budou bojovat o dvě místa do play off a o záchranu. Aspoň bude sezona zajímavá až do konce,“ usmíval se futsalista.

Tango by ve čtvrtek potřebovalo doma vyhrát, aby se dotáhlo na soupeře před sebou. „Vítězství by bylo fajn, ale ani to nic moc neznamená. Ztráta je celkem velká a v lize není moc zápasů, ve kterých se dá reálně bodovat,“ dodal Jiří Štěrba.

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?