Pro Českobudějovické jde o první futsalový TV přenos a zrovna v takto důležitém zápase. Vždyť Mělník je se třemi body předoslední a musí na půdě nováčka vyhrát. Dynamo má devět bodů a další výhrou by bylo blíž k záchraně i blíž k play off. To bude náboj!

Ohlasy aktérů

Petr Benát, hráč SK Dynamo PCO České Budějovice: "V dalším domácím utkání hostíme SK Olympik Mělník, tedy tým, s jehož rezervním mužstvem jsme ve druhé lize odehráli dvě poměrně vyrovnaná utkání. Naprosto respektujeme sílu soupeře, nicméně po poslední domácí prohře s favorizovanou Chrudimí, chceme před vlastními fanoušky zase naplno bodovat!”

Jakub Němec, trenér Olympiku: "Věřím, že se nám podaří navázat na minulé televizní utkání a opět zvítězit. Potřebujeme se přiblížit týmům nad námi. Českým Budějovicím se však jako nováčkovi celkem daří, zejména v domácím prostředí jsou velmi nebezpeční. Očekávám pro diváky zajímavý a vyrovnaný zápas, který budeme chtít zístkat pro sebe."

Zajímavosti

- Dynamo hrálo letos doma čtyřikrát a třikrát vyhrálo
- v týmu Českých Budějovic najdete exligové ikony jako je Petr Benát, Roman Lengyel, David Radouch, Jiří Hrbáč či Martin Jasanký
- David Radouch vstřelil za Dynamo v letošní sezoně 13 branek a je společně s Michalem Seidlerem šestým nejlepším střelcem soutěže!
- s Olympikem přijede na jih Čech i reprezentant Jiří Vokoun
- Mělník vyhrál poprvé v této sezoně až 15. listopadu 2019, paradoxně v posledním TV zápase na palubovce Vysokého Mýta
- Dynamo se v soutěžním zápase utkalo pouze s B týmem Olympiku
- nejproduktivnějším hráčem Středočechů je třináctibodový Josef Gabčo, nejlepším střelcem pak Jiří Vokoun (9)

Profil haly

Č. Budějovice | Stromovka

Více
Adresa Stromovka 12, 370 01 České Budějovice
Kapacita 1100 sezení / 200 stání

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?