První utkání ze dvou v tomto týdnu odehraje Interobal doma v Plzni. Po ztrátě prvních bodů v posledním utkání v Chrudimi se budou chtít domácí vrátit opět na vítěznou vlnu. Brněnský Helas naposledy porazil Interobal 9. září 2016, do Plzně tak přijede soupeř, který se v posledních letech stal pro západočechy oblíbeným.

Domácím budou kvůli zranění z předchozího kola chybět kapitán Lukáš Rešetár a brankář Lukáš Němec. V obou případech jde o zranění kolene, doby absencí obou hráčů se těžko odhadují. Lukáše Němce v týmu zastoupí Lukáš Lecjaks, kterého Marek Kopecký dobře zná z reprezentace U19, za kterou si další mladý plzeňský golman připsal už několik startů.

„Helas bude určitě kousavý soupeř. Musíme hned od začátku prokázat naši kvalitu a využít domácího prostředí k tomu, abychom si připsali další tři body do tabulky. Budeme si muset dát pozor zejména na Davida Cupáka, který Helas táhne,“ nechává se před utkáním slyšet Tomáš Vnuk.

„Do Plzně jedeme s čistou hlavou, kde můžeme jenom překvapit. Trápí nás nějaké zranění, ale zkusíme favorita potrápit a odvézt si dobrý výsledek,” zní z hostující kabiny.

V minulé sezoně skončila obě utkání jasnými výhrami Interobalu. Nejprve doma výsledkem 6:2, na jihu Moravy ještě jednoznačněji 9:1.

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?