Helas před sezónou výborně posílil (např. Cupák, Kubíček,…) a očekává se, že si vybojuje místo v playoff. Helas zatím odehrál pouze dvě utkání a to s Démony a ERA-PACKem. S Démony doma remizoval 2:2, v Chrudimi padl 0:4.

I od Olympiku se očekávalo před sezónou, že se bude o postupové příčky do playoff, ale tým Jakuba Němce zatím ztrácí kde to jen jde. Během úvodních tří kol nezískal Olympik ani bod a je na předposlední příčce.

Zápas začíná v 19:30, můžete ho sledovat v textovém přenosu ZDE!

Ohlasy před zápasem…

Jakub Němec, trenér Olympiku: ,,Oba týmy potřebují body jako sůl. Očekávám vyrovnané a bojovné utkání, ve kterém bude důležitá každá branka a každá chyba. Chceme výkonem navázat na zápas se Spartou a z Brna přivézt dobrý výsledek.”

David Cupák, hráč Helasu: ,,V pátek nás čeká Mělník, který je na tom v tabulce podobně jako my. Oba týmy budou chtít vyhrát. Myslím si, že nás čeká vyrovnané utkání a budou rozhodovat maličkosti. Tým, který bude hladovější po vítězství, tak uspěje. Další domácí zaváhání si nemůžeme dovolit. Povinnost nám velí doma vyhrát.”

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?