Tango do sezony nevstoupilo dobře. Prohrálo doma s Plzní a také souboj nováčků v Českých Budějovicích. Bez bodového zisku se Hodonínští krčí na předposledním místě tabulky. Severočeši mají tři body. Získali je v 1. kole, kdy otočili duel na Mělníku. Pak však podlehli doma Spartě.

Jiří Štěrba, předseda Tanga: "V neděli přijede Liberec, na který jsme slyšeli jen samou chválu. My se potýkáme sami se sebou, takže favoritem utkání určitě nejsme. Naše sestava má do ideálního stavu hodně daleko. Můžeme jen překvapit."

Michael Vacek, trenér FTZS: "Hodonín je sice nováčkem, ale má hráče, kteří mají prvoligové zkušenosti. Bude to určitě velmi bojovný zápas a my v něm můžeme uspět jen při stoprocentním nasazení a poctivé defenzívě. Pokud toto splníme, tak věřím, že na tu dlouhou cestu domů si v Hodoníně přibalíme i body."

Profil haly

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč, ženy 40 Kč, děti do 15 let zdarma
Sleva pro FUTič zdarma do 15ti let

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.