Michael Vacek (trenér FTZS): „Na zápas se všichni moc těšíme. Víme, že nemáme co ztratit. Sparta je velký favorit celé ligy a čeká nás strašně těžký zápas. Chceme hrát aktivně a soupeři určitě nedáme nic zadarmo. Jen obrovským nasazením a poctivým přístupem v defenzívě můžeme Spartě tento zápas znepříjemnit."

Beni Simitči (trenér Sparty): „Jedeme do Liberce v plné tréninkové zátěži, do zápasu s Budějovicemi a Libercem máme sedm až osm tréninkových jednotek. Pořád trénujeme naplno až do reprezentačních srazů koncem příštího týdne. Zase očekávám, že kluci budou mít těžký nohy, ale od října očekávám, že už budou v pořádku. Přes dlouhodobý a veškerý respekt, který vůči Liberci cítím, tak si jedeme pro další tři body, protože první místo v tabulce nemáme v plánu ztratit až do konce soutěže.“

Profil haly

Liberec | Dukla

Více
Adresa Jeronýmova 522, 46007 Liberec
Kapacita 800 sezení
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy a děti do 15ti let 25 Kč, ZTP a důchodci ZDARMA

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.