Beni Simitči (AC Sparta Praha): „Od zápasu s Třincem pro nás začaly trochu lehčí zápasy, ve kterých bychom si chtěli vyzkoušet různé varianty čtyřek. Duel s Jeseníkem bude patřit do těch, ve kterých musíme splnit roli favorita. Kromě Amadea bychom měli být kompletní, tedy včetně Angellota. Pojedeme zápas s Jeseníkem zvládnout bez újmy na zdraví a pokusíme se vyzkoušet a vylepšit věci, na kterých pracujeme během týdne. Věřím, že to bude bezproblémové utkání, které zvládneme za tři body.“

Jiří Gnida (předseda Gamaspol Jeseník): „Víme, že nás čeká velice náročný zápas, ve kterém budeme notně oslabeni. Scházet bude Vavrač, Řezníček a Mráz, navíc se tentokrát budeme muset obejít i bez obou trenérů, jejichž povinnosti v pátek převezme Bedřich Salva. Hráči soupeře na mě v podzimním duelu udělali sympatický dojem a můžu říct, že se na zápas s celkem tak velkých individualit těší také všichni naši hráči. To samozřejmě neznamená, že Sparta dostane body zadarmo, naopak věřím, že jí roli vyloženého favorita dokážeme dost znepříjemnit.“

Profil haly

Šumperk | Gymnázium

Více
Adresa Masarykovo nám. 1207/8, Šumperk
Kapacita 300

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?