Slavii čeká další domácí výzva – po vítězném derby hostí doma tuto sobotu Gardenline Litoměřice. Mezi svěřenci trenéra Marka Kopeckého je také Radim Záruba, který v minulé sezoně hostoval ve Slavii a získal v červenobílém dresu stříbrnou medaili. K dalším oporám patří zahraniční hvězdy Rafael, Vagnao nebo Rodrigo Taverna.

„Litoměřice výrazně posílily kádr, mají dva hráče z top úrovně, v průběhu soutěže ukazují, že se svědomitě připravují na play-off. Nás čeká po nečekaném zaváhání v Mělníce další těžký zápas, věřím, že nás přijdou povzbudit fanoušci, rádi bychom zažili podobnou atmosféru jako při posledním derby, v takové se hraje mnohem lépe,“ říká před zápasem slávistický trenér Nenad Veljkovič.

V posledním kole sešívaní nečekaně prohráli 4:5 na palubovce nováčka z Mělníka, Litoměřice remizovaly doma se Spartou 3:3. Vyrovnat se jim podařilo až v poslední minutě při power-play, když se po přihrávce Rafaela trefil do sítě Vagnao. V dramatickém závěru pak domácí neproměnili dvě penalty z 10m. V dohrávce pak v pondělí porazily Českou Lípu.

V prvním vzájemném duelu obou sobotních soupeřů byli úspěšnější hráči Gardenline, kteří Slavii porazil na začátku října 5:3. Všechny tři branky slávistů vstřelil Ondřej Míča, který ale ze svého hattricku vůbec žádnou radost neměl.

V tabulce jsou Litoměřice na pátém místě s 27 body, což je o šest bodů více než má v současnosti sedmá Slavia.

Výkop utkání je v sobotu 13. ledna od 13 hodin v hale v Edenu. Majitelé fotbalových i hokejových permanentek mají na zápas vstup zdarma. Od 15:00 má pak úvodní buly utkání HC SLavia - Benátky na vedlejším zimním stadionu! Sešívaná sobota je opět tady!

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.