A Jeseník jde do zápasu v dobrém rozpoložení. V posledním kole dokázal vyhrát v Teplicích a odpoutal se od sestupových pozic. Potvrdí svůj bodový zisk i proti Západočechům? "Ve své paměti nemám podobný zápas, jako jsme odehráli na podzim v Plzni. Pokazili jsme, co se dalo, a Interobalu jsme cestu ke třem bodům doslova zametli," vzpomínal předseda klubu Jiří Gnida. "Jsem si jistý, že podobně nekoncentrovaný výkon určitě nepodáme. Oproti poslednímu utkání uděláme změny v sestavě, Vavrač je zraněný a Mráze budeme šetřit na sobotní juniorskou ligu, kde čekají U19 klíčové zápasy sezony. Připravení už ale budou Marcinov s Vavrušákem a snad i Kozelský," vyjmenoval Gnida.

Plzeň po dvou prohraných zápasech před Vánoci zabrala a porazila doma Třinec 4:1. Všichni jsme však zvědaví, v jakém rozpoložení se budou hosté po Novém roce nacházet. "Domácí zápas s Třincem nám ukázal, že to samo nepůjde. Když k zápasu přistoupíme naplno, tak uspějeme. Vím, že hráče máme kvalitní. Doufám a věřím, že naše první čtyřka zejména Holý, Vnuk a Štverák budou mít stejnou formu jako na podzim. Byla radost je sledovat. My ostatní se musíme přidat! A jak na trénincích, tak hlavně v zápasech makat naplno a být efektivní!" zdůraznil plzeňský střelec Michal Štrajt.

Profil haly

Ostrava | VŠB

Více
Adresa Studentská 6175, 70220 Ostrava
Kapacita 200 sezení / 60 stání

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?