Futsalisté Hradce Králové prohráli páteční domácí zápas 19. kola CHANCE ligy proti Gardenline Litoměřice 2:7.

Ačkoliv Hradečtí mají ještě teoretickou šanci na záchranu, již jsou smíření se sestupem. V sedmi lidech však odehráli dobrý první poločas, ve kterém remizovali 1:1. Po přestávce se Litoměřice rozstřílely a přidaly dalších šest branek. Dvakrát se v hostujícím dresu prosadili Tichý a Krok.

Michal Stříž (trenér MADOS MT Hradec Králové): „Byl jsem spokojený s prvním poločasem, ve kterém jsme i přes naši oslabenou sestavu byli Litoměřicím rovnocenným soupeřem. Možná jsme i místy byli lepší a mohli jsme naše vedení navýšit, bohužel jsme to pak soupeři ve druhém poločase usnadnili. Během chvíle jsme obdrželi několik branek, takže jsme se to pak museli snažit dohrát hlavně se ctí. Klukům musím za odvedenou práci poděkovat, Litoměřice ale především ve druhém poločase ukázaly svoji sílu a zaslouženě zvítězily.“

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): „Vezeme důležité tři body, ale nebylo to jednoduché utkání. Opět jsme byli silní na míči, v prvním poločase nám však chyběl pohyb. V obraně jsme měli velká okna, naštěstí domácí skórovali jen jednou. Ve druhém poločase jsme domácí rozběhali a šli do vedení, které jsme postupně navyšovali. Výhra je nakonec zasloužená, ale i když domácí nastoupili oslabení, bojovali o každý metr.“

Mados MT Hradec Králové – Gardenline Litoměřice 2:7 (1:1)

Statistiky

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.