Pražané budou jistě čelit nejen soupeři, ale i vyprodanému publiku. Nicméně teď je Sparta v pohodě a bojuje minimálně o čtvrtou příčku po základní části. V posledním hraném zápasem Pražané prohráli doma s první Chrudimí 2:4 a nyní by jistě chtěli tři body. Démoni minulý týden dostali sedm branek ve Zruči nad Sázavou, a i oni potřebují pro klid do posledních kol bodovat. Lepší zápletku si tento duel nemohl přát.

První střetnutí na Spartě však vyznělo jasně pro domácí celek, který porazil Českou Lípu vysoko 8:1!

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „Zápas proti Spartě nechceme podcenit a pokusit se v domácím prostředí brát alespoň bod. Víme, jak je Sparta silná, a na to se musíme připravit. Pokud tomu dáme srdíčko a budeme jezdit po zadku, máme šanci uspět. Víme, že na tohoto soupeře dorazí hodně diváků, tak je budeme chtít potěšit dobrým výkonem.“

Igor Vodecký (asistent trenéra AC Sparta Praha): „Na zápas proti České Lípě pojedeme uspět a udržet si tabulkové postavení. Chceme se opět vrátit na vítěznou vlnu. Samozřejmě nás nečeká nic jednoduchého, Lípa musí bodovat, aby měla šanci na záchranu. Očekávám, že domácí budou dělat všechno proto, aby zvítězili, ale já věřím, že se na zápas dobře připravíme a zvítězíme.“

Démoni Česká Lípa – AC Sparta Praha (pátek 20:30, MSH Č. Lípa)

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?