Teprve 23 letý Carlos Espindola přišel na východ Čech začátkem srpna, a i když zpočátku laboroval se zraněním, velmi rychle se stal základním kamenem sestavy trenéra Felipe Condeho. Zářil jak v obou fázích UEFA Futsal Cupu, tak i v naší nejvyšší soutěži, v níž odchytl 9 utkání. Opomenout nelze ani zisk pohárové trofeje v minulém týdnu.

Jeho bilance v české lize je však uzavřena. V minulých dnech totiž podepsal smlouvu s chorvatským Nacionalem Záhřeb, který se mocně vyzbrojuje na jarní tuhé boje o zisk chorvatského titulu. V minulých dnech se posílil také o srbského reprezentanta Slobodana Rajčeviče. Dlouhodobé snahy Nacionalu o získání věhlasného Ricardinha příliš nekomentujeme, neb je považujeme spíše za zdařilou PR aktivitu.

"Zájem chorvatského mistra mě velmi překvapil a okamžitě jsem začal jednat o ukončení angažmá v Čechách. Měl jsem také nabídku z italského Aqua Saponea, ale přestup do Nacionalu Záhřeb je pro mne velkou výzvou," řekl Carlos Espindola pro klubový web. Smlouvu podepsal na tři a půl roku. "Jdu do týmu, který má vysoké ambice," uzavřel hráč.

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.