Hradec Králové už po reprezentační pauze hrál, ale v pondělní dohrávce 10. kola prohrál na Spartě vysoko 1:7. V tabulce jsou domácí s osmi body na posledním místě a Slavii tedy musí obrat o body. Jenže Pražané figurují na čtvrtém místě s devatenácti body a chtějí se hodně rychle vrátit na třetí místo před Litoměřice. První utkání vyhrála doma Slavia 6:2.

Miroslav Semerád (hrající asistent Mados MT Hradec Králové): „Po prohraném utkání na Spartě se dostáváme do nepříjemné situace, kdy nám bodově vznikla mezera na nesestupové místo. Do zápasu se Slavií musíme jít s cílem bodovat, ale bude to nesmírně těžké.“

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „Viděli jsme utkání na Spartě, něco nám to o soupeři napovědělo, přesto se nesmíme nechat výsledkem a jednoznačným průběhem zmást. K pátečnímu zápasu musíme nastoupit s pokorou a maximálním přístupem. Hradci na Spartě chybělo několik hráčů, doma nastoupí s jiným kádrem a odhodláním zvítězit. Nečeká nás vůbec nic lehkého. Co se týká naší sestavy, máme ještě před sebou několik tréninků, na kterých se ukáže, kdo bude fit. I vzhledem k našemu postavení v tabulce bychom chtěli zápas zvládnout, zvítězit a před Vánocemi se dobře naladit.“

Mados MT Hradec Králové – SK Slavia Praha (pátek 20:30, SH Třebeš)

Profil haly

H. Králové | SH Třebeš

Více
Adresa Na Potoce 691/30, Hradec Králové - Třebeš
Kapacita 500 sezení / 100 stání

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.