Před reprezentační pauzou vyhrál Třinec v Hradci Králové 6:2, a tak pojede do Hodonína ve velmi dobré náladě. V tabulce jsou Třinečtí s jedenácti bod devátí. Hodonín se pokusí prolomit výsledkovou krizi. Naposledy odehrál velmi dobrý zápas na palubovce mistra, kde prohrál těsně 1:2. Tango kleslo v tabulce na osmé místo a má jen o bod více než Třinec.

První vzájemný zápas vyhrálo v Třinci Tango 6:2. Dvěma góly se tehdy blýskl hodonínský Veselovský.

Marian Berky (trenér FC Tango Hodonín): „Neprožíváme moc dobré období. Máme čtyři prohry po sobě. Mužstvo se tímto zápasem může opět nastartovat a všichni doufáme. Třinec je mužstvo, které pomalu ukazuje progres po italským trenérem. Třinec vyhrál několik zápasů a určitě i v tomto utkání bude chtít získat nějaké body. Proto očekávám velmi těžký, bojovný a vyrovnaný zápas.“

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „Zvládli jsme pro nás obrovsky důležitý zápas v Hradci Králové a alespoň trochu jsme si udělali na pásmo sestupu náskok. Myslím, že s první polovinou sezóny můžeme být spokojeni, i když bodů mohlo být více. Tango nás v prvním duelu vyučilo z efektivity, musíme se z něj poučit a do Hodonína pojedeme opět bodovat.“

FC Tango Hodonín – SKP Ocel Třinec (neděle 18:30, TEZA Hodonín)

Další aktuality

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.

Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024
Futsalisté, vyberte nejlepšího cizince 1. Futsal ligy 2023/2024 13.05.2024

Hlasování v anketě Nejlepší zahraniční hráč 1. Futsal ligy 2023/2024 bylo spuštěno. Nejlepšího cizince můžete vybírat do nedělních 20 hodin. Vůbec prvním vítězem této ankety byl v sezoně 2024/2015 Azem Brahimi z Benaga Zruč nad Sázavou. 

Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony!
Z kabiny před úterním finále: Je tu vrchol sezony! 13.05.2024

V úterý v 19 hodin v Heřmanově Městci začíná letošní finálová série, ve které počtvrté za sebou poměří síly o zlato FK Chrudim a Interobal Plzeň. Co zaznělo před prvním duelem z kabin?