Tento mladý brankář si ve svých třech posledních startech připsal hned dvě čistá konta. K tomu, aby k nim přidal třetí, ho dělilo v zápase se Spartou jen několik sekund. Nakonec musel během poslední půl minuty lovit ze své sítě míč hned dvakrát, za což svým spoluhráčům rozhodně neděkoval.

„Důležité bylo, že jsme do zápasu velmi dobře vstoupili a nenechali jsme Spartu hrát. Vstřelili jsme v úvodu gól a později přišly další. Sparta sice nějaké šance měla, ale nic extra to nebylo. Myslím si, že oproti minulým zápasům se mí spoluhráči začali trochu více soustředit. Nyní věděli, že musíme zabrat a bylo to znát,“ řekl k zápasu se Spartou brankář Benaga Tomáš Bezstarosti.

Právě on byl střelce první branky zápasu. „Sparta asi nečekala, že se do mého vyjíždění pustíme hned od úvodu utkání. I díky tomu jsem měl trochu více místa, podařilo se mi dostat dopředu a Michal Belej mi poté vrátil míč na střed palubovky a po skrumáži byla přede mnou prázdná branka. To už nešlo nedat, i když při střele levačkou to u mě může dopadnout jakkoliv,“ popsal s úsměvem na rtech svůj gólový moment zručský brankář.

Bezstarosti byl blízko nule. „Spoluhráčům to určitě budu trochu vyčítat. Myslím si, že to na mě bylo znát hned po zápase, že jsem naštvaný. Třicet devět minut jsme skvěle bránili, ale pak zřejmě svou nekoncentrovaností nechali kluci nejprve projít míč k volnému hráči a podruhé nedorazí soupeře při rohu,“ mrzelo Tomáše Bezstarosti, který na závěr dodal: „Mohl jsem mít tři nuly ze čtyř zápasů, ale na druhou stranu je důležité, že jsme zvítězili. Horší by bylo, kdyby se to stalo ve chvíli, kdy bychom vedli dva-nula. Neumím si představit, co bych potom dělal.“

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.