„Neočekávám nic jiného než rapidní zlepšení výkonu všech našich hráčů. Ještě lépe řečeno dodržení všech taktických pokynů, které jsem jim dal i před prvním zápasem, ve kterém jsme ale dělali všechno opačně. Dva dny jsme podřídili taktické přípravě, ale vypadalo to, jako bychom žádnou neměli,“ uvedl trenér Sparty Beni Simitči a pokračoval: „Pokud hráči tyto věci dodrží, tak se náš výkon a koncentrace zlepší. Nic jiného, než vítězství nás nezajímá. Hrajeme doma, takže musíme hrát tak, abychom zvítězili, sérii vyrovnali a začali se poté soustředit na třetí zápas série.“

První nepovedené utkání sparťané hodili za hlavu a chtějí ho nyní odčinit. „S hráči jsme si to vyjasnili, vyříkali a oni sami jsou si vědomi, že nepodali ideální výkon, hráli pod svůj limit a podcenili soupeře. Mysleli si, že jména budou vyhrávat zápas, ale tak to není. Nicméně máme to za sebou a věřím, že ve čtvrtek hráči ukážou svou pravou tvář a kvalitu, jakou mají. Jak já, tak hráči se na zápas těšíme a myslím si, že se fanoušci Sparty mají na co těšit,“ předeslal kouč Sparty a dodal: „Diváky touto cestou zvu, aby nás přišli podpořit a pomohli nám k výhře potažmo k dalším úspěchům v semifinálové sérii, abychom postoupili do finále.“

„Čeká nás důležité utkání, ke kterému musíme přistoupit úplně jinak než k prvnímu zápasu v Plzni. V pondělí jsme zjistili, že individuality zápas nerozhodnou a musíme hrát jako tým. Na Plzni bylo vidět, že chce víc vyhrát. U nás to vypadalo, že si jdeme zahrát. Musí se změnit přístup většiny hráčů, jinak bude těžké uspět. Troufnu si říct, že nás čeká klíčový zápas celé série,“ tuší střelec jedné ze sparťanských branek v prvním semifinále, David Cupák.

Plzeňský Tomáš Vnuk očekává náročné utkání: „Na zápas se moc těším. Věřím, že přijde hodně lidí, stejně jako v Plzni. Zápas to bude ale daleko těžší než ten první, protože teď už nás Sparta nepodcení, ale my musíme hrát stejně jako první poločas doma a věřit, že můžeme vyhrát i venku.“

Zápas můžete sledovat živě na TIPSPORT.cz a LIVESPORTTV.cz. Utkání komentuje Ondřej Zlámal a těšit se můžete i na poločasové a pozápasové rozhovory přímo z hrací plochy.

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.