Třetí utkání čtvrtfinálové série mezi FK ERA-PACKem Chrudim a Helasem Brno startuje v pátek 23. března úderem 20 hodiny večerní. Pokud se nedostanete do chrudimské sportovní haly, utkání můžete sledovat v komentovaném přenosu na serveru onlajny.com!

Názory z kabiny:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Tento zápas pro nás může znamenat postup do semifinále. Z toho důvodu se totálně soustředíme na dosažení našeho cíle a nic jiného než vítězství nás prostě nezajímá.“

Vojtěch Cupák (Helas Brno): „Poslední zápas sezóny si pojedeme do Chrudimi užít a zahrát si futsal. Doufám, že to herně bude vypadat minimálně, jak poslední dva zápasy. Chrudim je velký favorit a bylo by velkým překvapením, kdyby už teď v pátek neslavila postup do semifinále.“

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?