AC Sparta Praha - SK Slavia Praha (19:00, živě Tipsport.cz a Livesporttv.cz)
stav série: 2:0

Ondřej Vahala, brankář Sparty Praha: "Očekávám další nepříjemný zápas. Slavia nemá co ztratit a bude podle mě ještě houževnatější a tvrdší než v prvních dvou duelech. Musíme se tomu ale přizpůsobit, zvyknout si a nijak nereagovat, ať už na rozhodčí nebo na protihráče. Zápas musíme zvládnout hlavně v hlavě. Hrajeme doma a chceme potvrdit mečbol. Důležité bude vyvarovat se chyb, protože góly, které zatím v sérii dostáváme, jsou po našich chybách, ne že by nás Slavia vykombinovala a dala gól do prázdné branky. Musíme podat plně soustředěný výkon a jít si za vítězstvím, které nás posune do semifinále. Tímto bych chtěl pozvat všechny fanoušky Sparty, aby nám pomohli svými hlasivkami k postupu do další fáze play off!"

Jan Žežulka, brankář Slavie Praha: "Ve středu jsou karty dány jasně. Buď zvítězíme a prodloužíme sérii, nebo prohrajeme a sezona pro nás skončí. Byl bych rád, aby platila ta první varianta, ale nečeká nás nic jednoduchého. Hrajeme se Spartou velmi vyrovnané zápasy, bohužel však ne se šťastným koncem pro nás. Neřekl bych, že budeme hrát pod nějakým tlakem, ale my víme, že musíme vyhrát. Sparta nemusí. Rád bych pozval všechny slávistické příznivce na středeční utkání v Aréně Sparta na Podvinném mlýně od 19 hodin, aby nás přišli podpořit, protože je budeme potřebovat víc než kdy jindy."

Gardenline Litoměřice - Nejzbach Vysoké Mýto (20:30 v Lovosicích)
stav série: 2:0

Igor Vodecký, asistent trenéra Litoměřic:"Dnes máme jasný cíl a tím je ukončení série. Věřím, že opět předvedeme naši hru a soupeře přehrajeme svou kvalitou. Samozřejmě poslední krok je vždy těžký, ale já jsem přesvědčený, že to zvládneme."

Jaroslav Kubát, hráč Nejzbachu: "Jedeme na třetí zápas do Lovosic proti Litoměřicím a doufáme, že se nám podaří uspět."

Helas Brno - FK ERA-PACK Chrudim (20:00 v hale na Vodové)
stav série: 0:1

Felipe Conde, trenér FK ERA-PACK Chrudim: „Na druhý zápas jsme se pečlivě připravovali a chceme odvést to nejlepší, co umíme. Víme, že druhý bod ze hřiště soupeře je pro nás velmi důležitý. Chceme v zápase vylepšit některé detaily, které mohou být rozhodující. Očekáváme těžký zápas, ale věříme, že odvedeme dobrou práci a zvítězíme.“

SK Interobal Plzeň - Svarog FC Teplice (20:30 v hale Slavia VŠ)
stav série: 1:1

Tomáš Štverák, futsalista Plzně: "Série začíná od začátku a my nesmíme mít po prohře hlavy dole. Diváky na dnešním zápase nutně potřebujeme. V hale na Slavii jsou vždy hráčem navíc a Teplice tam, i s jejich pomocí, přejedeme."

Nene, futsalista Teplice: "Opět čekám velmi vyrovnaný a těžký zápas. Věřím ale, že vyhrajeme, vrátíme se ke čtvrtému zápasu k nám do haly a Bůh nám pomůže zvítězit a kvalifikovat se do semifinále.“

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?