Z kabiny Nejzbachu před začátkem čtvtfinálové série: 

Jakub Vágner (kapitán Nejzbachu): "Sice jsme po základní části skončili na dobré pozici pro play-off, nicméně nás čeká jeden ze dvou favoritů na titul. Litoměřice mají obrovskou útočnou sílu, ale my zase výborného brankáře. Rozhodně se nevzdáváme předem a zejména v domácí hale chceme ukázat, že výhra 5:4 v základní části nebyla náhoda."

Michal Jiráský (hráč Nejzbachu): "Litoměřice jsou favoritem této série. My se jich ale rozhodně nebojíme a porveme se o postup do semifinále. Intenzivně trénujeme a budeme kvalitně připraveni na všechny zápasy. V této sezoně jsme je již dokázali porazit, což je pro nás psychickou výhodou."

Z kabiny Gardenline před začátkem čtvrtfinálové série:

Igor Vodecký (asistent trenéra): "Máme tu vrchol sezóny, na ktorý sme sa pripravovali velmi dobre a zodpovedne. Dostali sme Vysoké Mýto, čo je kvalitný super, ktorý bude velmi nepríjemný, má šikovných hráčov a reprezentačného brankára. My ale máme svoju kvalitu a pred sebou cieľ, za ktorým sa snažíme ísť. Prvý zápas na domácej palubovke chceme zvládnuť a odštartovať víťazne sériu a vstup do play off. Verím že nás prídu do haly povzbudiť aj naši fanúšikovia."

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.