Složení čtvrtfinálových dvojic je po odehrání 22. kola jasné a fanoušci futsalu se mohou těšit na začátek vyřazovacích bojů. Plzeň narazí na nováčka soutěže z Teplic, kterému v této sezoně dala ve dvou zápasech rovných 18 gólů! "Věřím, že jsme letos s příchodem Davida Friče a nových hráčů úplně na jiné úrovni. Navíc jsme Teplice letos dvakrát porazili, tudíž bychom mohli do série jít s velkým sebevědomím," říká trenér Petr Kučera, který doufá, že se týmu po dvou nešťastných čtvrtfinálových sériích se Slavií podaří letos konečně otevřít brány semifinále. 

Plzeň jde do vyřazovacích bojů včetně nejproduktivnějšího hráče základní části Tomáše Vnuka, který nasbíral úctyhodných 30 branek a 26 asistencí. "Jsem rád, že se rozstřílel i Zdeněk Sláma, v posledních zápasech dával krásné góly a věřím, že mu to tam bude padat i během play-off," libuje si nad formou útočných hvězd svého týmu i trenér David Frič. Ten se bude moct spolehnout i na nebývale produktivního Michala Holého a Tomáše Štveráka, kteří svými zkušenostmi platí na všechny soupeře.

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?