„Musím se smát všem zaručeným zprávám, že se bojíme některého ze soupeřů a v posledním utkání budeme spekulovat s výsledkem. Proti Helasu nastoupíme v nejlepší možné sestavě s cílem vyhrát a předvést co nejlepší futsal. Je nám úplně jedno na koho v play off narazíme, když chce klub uspět, musí porazit kohokoliv,“ uvedl před zápasem prezident klubu Dan Kolman.

V podobném duchu o utkání mluvil také trenér Nenad Veljkovič: „Připravujeme se na play off, začínají nám některé věci na hřišti fungovat, v Plzni jsme odehráli velice kvalitní zápas, který jsme si nezasloužili prohrát. Chceme zopakovat podobný výkon i proti Helasu.“

Svůj komentář přidal také David Presl z Helasu: „Po sparťanské rošádě s kontumacemi se Slavii Praha připsaly tři body, a tím pádem se už nemůžeme posunout ani nahoru, ani dolů. Takže na Slavii pojedeme s cílem vyzkoušet si nějaké herní situace a co nejlépe se nachystat na play off proti suverénovi z Chrudimi.“

Letošní zápas proti Helasu v Brně červenobílým nevyšel, na konci listopadu prohráli vysoko 4:8, když dvakrát inkasovali v samotném závěru utkání.

Výkop zápasu je v pátek 9. března ve 20 hodin, majitelé permanentek na slávistický fotbal i hokej mají již tradičně vstup zdarma.

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.