"Čeká nás atraktivní utkání, které ukáže, jak jsme na play-off připraveni, hráči budou mít do takového utkání velkou motivaci. Jsem rád, že se v posledním utkání proti Jeseníku už vrátili do hry Ondřej Míča a Martin Směřička, sice nebyli ještě úplně stoprocentně v kondici, ale potřebujeme je na hřišti. Radost mi dělá také mladý brankář Jan Žežulka, dokazuje, že na to má. Také pro něj bude zápas v Plzni další velkou výzvou, věřím, že ji zvládne. Zápas proti Plzni v Edenu byl hodně zajímavý a věřím, že takový bude i v Plzni. Už máme poskládaný kádr na play-off, pracujeme na detailech, abychom se na ty nejdůležitější zápasy sezony co nejlépe připravili," říká před zápasem trenér sešívaných Nenad Veljkovič.

Z tábora soupeře máme k dispozici hlas českého reprezentanta Tomáše Vnuka: "Slavia je silný soupeř, i když to podle tabulky a jejich vnitřního rozložení nemusí tak vypadat. Každý zápas s nimi je velmi vyrovnaný a vyhrocený a já očekávám stejný duel i v pátek. Budeme se soustředit především na vlastní výkon, který by už měl směřovat k zápasům v play-off, ale určitě si na tréninku řekneme i taktické věci,které se budou týkat zápasu se Slavií. Samozřejmě můžeme teoreticky na Slavií narazit i v play-off, takže to bude důležité i z tohoto hlediska."

Slavia s Interobalem odehrála v posledních dvou sezonách dvě čtvrtfinálové série a v obou byla úspěšná. V letošní sezoně je na tom Interobal velice dobře, v tabulce je na třetím místě, dokladem toho, že se mu daří lépe než červenobílým je i výhra v Edenu v poměru 6:5.

Utkání má výkop v pátek 2. března ve 20 hodin.

Profil haly

Plzeň | Slavia VŠ

Více
Adresa U Borského parku 21, Plzeň
Kapacita 180 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let ZDARMA / Permanentka na sezónu 400 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?