Do Vysokého Mýta se těšíme. Očekáváme, že si na zápas najde cestu plno tamních sparťanských fanoušků. Myslím si, že nás tam díky nim čeká super atmosféra,“ věří trenér Sparty Beni Simitči, který před zápasem tvrdí: Asi nám nebude moc sedět velikost haly, protože my ke své hře potřebujeme větší halu, ale na druhou stranu máme v týmu dobré střelce a v menší hale budeme moci střílet z každé pozice. Očekávám, že potvrdíme roli favorita a získáme ze zápasu tři body.“

Hráč Nejzbachu Vysoké Mýto Jaroslav Kubát před duelem řekl: V pátek k nám přijede Sparta, která patří ke špičce soutěže. Často si pomáhá s brankářem, v čemž je její velká síla. Musíme se na to připravit. Když budeme bojovat o každý centimetr palubovky, tak to jejím hráčům bude nepříjemné a budeme mít šanci něco uhrát. Chtěl bych pozvat všechny příznivce Nejzbachu.“

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.