Byly to rychlé údery, kterými uhodil Nejzbach na domácí Českou Lípu ve středečním utkání 18. ligového kola… „Zápas jsme totálně projeli, nechytili jsme začátek,“ smutně potvrdil domácí trenér Karel Kruliš. Hosté totiž už v osmé minutě vedl 4:0, když čtvrtou branku vstřelila jejich nová posila, Jiří Beran (exTorf, Sparta, či Hradec).

“I když jsme druhý poločas hráli lépe, nedokázali prostřelit brankaře hostí a Mýto nás trestalo z brejků,“ konstatoval Kruliš. Jeho tým nakonec podlehl 2:7, čímž promarnil možnost si výrazně pomoci v bojích o udržení. Navíc si může připočítat další ztrátu. „Mrzí nás ztráta Fichtnera, který obdržel 4 žlutou kartu a tím pádem nám bude chybět dalším důležitém zápase proti Mělníku.“

Nejzbach po třech prohrách v řadě znovu naplno bodoval a vrací se tak do boje o čtvrtou pozici v ligové tabulce, která je důležitým výchozím bodem pro boje v play-off.

Démoni Česká Lípa - Nejzbach Vysoké Mýto 2:7 (0:4)

Branky a nahrávky: 22. Bejda (Bažant), 39. Kubelka (Havrda) - 1. Šabata (Vladyka), 2. Jíranský (Kubát), 7. Sklenář (Gerčák), 8. Beran (Vladyka), 22. Vladyka (Šabata), 35. Sklenář (Kubát), 40. Vladyka (Šabata).
Démoni: Kirov, Sochůrek - Bejda, Bažant, Žampa, Švec, Havrda, Kořínek, Kubelka, Fichtner, Rott, Havlásek, Kotek.
Nejzbach: Gerčák, Špinar, Ehrenberger - Sklenář, Jeníček, Michalec,Kubát, Vágner, Vladyka, Jíraský, Šabata, Beran.

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?