Komentáře:

Nenad Veljkovič (Slavia): "Získali jsme tři body, to je to nejdůležitější, ale já chci, aby bylo mnohem víc vidět to, na čem už čtyři měsíce pracujeme. Musíme odehrát celý zápas v naprosté koncentraci, i dnes v druhém poločase hrozilo, že se soupeř vrátí do zápasu. Musíme takové zápasy umět dříve rozhodnout ve svůj prospěch."

Karel Kruliš (Česká Lípa): "Věděli jsme, že za stavu 4:2 můžeme Slavii znervóznět, bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku. Po středečním vítězství jsme si věřili alespoň na bod, to nám nevyšlo. Těší mě, že jsme ale odehráli důstojnou partii a vytvořili si také šance."

SK Slavia Praha - Démoni Česká Lípa 6:3 (4:1)
Branky: 6. Míča (Hrdina), 15. Hrdina, 17. Novotný, 20. Hrdina (Míča), 33. Homola (Směřička), 33. Tvrzník (vla.) – 14. Fichtner (Bialek), 30. Havrda, 40. Bejda.
Vyberte nejlepšího HRÁČE UTKÁNÍ

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.