Helas je momentálně čtyři body před Jeseníkem a pokud by vyhrál, ztráta by už byla hodně velká. Nicméně Gamaspol umí doma potrápit každého. Naposledy měla namále Slavia, která vyhrála v Ostravě 7:5. Helas je naopak ve formě a posldní dva zápasy vyhrál.

Jiří Gnida (předseda AC Gamaspol Jeseník): "Se Slávií nám vůbec nevyšel první poločas a určitě bychom si chtěli tentokrát podobný vstup do utkání odpustit. Brno má velmi slušnou kvalitu, což v posledních zápasech potvrzuje. Dva dny před střetnutím vůbec nemáme představu o naší sestavě, někteří důležití hráči nejsou zdravotně v pořádku. Na druhou stranu nikdo nemá dlouhodobé zranění, takže zároveň existuje teoretická možnost, že budeme úplně kompletní."

Pavel Outrata (Helas Brno): "Čeká nás těžký zápas o šest bodů, který hodně napoví, jestli budeme hrát o záchranu nebo o play off. Každý v týmu si uvědomuje důležitost zápasu. Důležité bude, aby nás podržel brankář. Někteří hráči ještě musí doléčit šrámy z posledního zápasu s Třincem. Tým by měl být kompletní. Chceme si odvézt z Ostravy tři body.

Profil haly

Ostrava | VŠB

Více
Adresa Studentská 6175, 70220 Ostrava
Kapacita 200 sezení / 60 stání

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?