Oba týmy jdou do zápas v rozdílných náladách. Třinec totiž vedl v Brně, ale příznivý výsledek nedokázal v pátečním utkání udržet a prohrál 4:5. Nejzbach naopak doma otočil souboj s Litoměřicemi a vyhrál 5:4. Oba celky dělí v tabulce jedenáct bodů. Vysoké Mýto je páté a Třinec desátý.

Domácí potřebují body jako sůl. „Na televizní zápas se všichni těšíme. Bohužel do něj nejdeme v ideálním rozpoložení po pátečním kolapsu v Brně. S Vysokým Mýtem jsme loni neprohráli a na tento fakt bychom chtěli navázat. Nejzbach je venku oproti domácí hale poloviční a musíme jít jednoznačně pro tři body,“ zdůraznil třinecký brankář Ondřej Kreželok.

Vysokomýtský Jaroslav Kubát si uvědomoval, že se Třinci letos nedaří: „Přesto všichni víme, že jde o kvalitní tým, který je silný především na své palubovce.“ Páteční výhra může Nejzbachu pomoct. „Do Třince pojedeme k televiznímu utkání v pohodě a s touhou získat v letošní sezoně taky konečně nějaké body zvenku,“ ujistil Kubát.

Touhu po třech bodech potvrdil Michal Jiráský z Nejzbachu: „Do Třince jedeme za jasným cílem, kterým je zisk tří bodů. Bohužel nejsme kompletní, chybí nám kapitán Kuba Vágner. Na druhou stranu v zápase s Litoměřicemi jsme si dokázali, že ho dokážeme nahradit. Zápas je vysílán televizí a nikdo nebude chtít prohrát. V Třinci musíme zlomit nepříjemnou venkovní sérii a konečně bodovat.“

Profil haly

Třinec | Stars

Více
Adresa Tyršova 275, Třinec
Kapacita 410 sezení / 200 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič mládež, ženy a důchodci zdarma, permanentní vstupenky 400Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.