Konečné pořadí

Hráč měsíce října

1. Tomáš Vnuk (Plzeň) - 86 hl.
2. Pimpolho (Sparta) - 29 hl.
3. Josef Gabčo (Mělník) - 19 hl.
4. Wilde (Sparta) - 15 hl.
5. Max (Chrudim) - 11 hl.
6. Felipe (Chrudim) - 4 hl.

Trenér měsíce října

1. Petr Kučera (Plzeň) - 78 hl.
2. Beni Simitči (Sparta) - 66 hl.
3. Felipe Conde (Chrudim) - 20 hl.

Medailonky vítězů

Vnuk Tomáš (SK Interobal Plzeň): Plzeňský špílmachr posbíral v říjnu nejvíce kanadských bodů ze všech prvoligových futsalistů. Ve třech zápasech nastřílel úctyhodných devět branek a na dvě přihrál. Dvakrát ho fanoušci zvolili hráčem zápasu. Vnuk se stal vítězem ankety vůbec poprvé.

Kučera Petr (SK Interobal Plzeň): Jeho tým v říjnu vyhrál všechny tři zápasy se skórem 19:7. V posledních dvou duelech už vedl tým společně s druhým hlavním trenérem Davidem Fričem, kterému vypršel trest. Frič však veškeré zásluhy za devět říjnových bodů přenechal právě Kučerovi.

Přehled vítězů v sezoně 2017/2018

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?