Litoměřice v minulém kole ztratily dva body na palubovce Jeseníku, kde chtěly vyhrát. V tabulce jsou momentálně se čtrnácti body na čtvrtém místě. Nyní se postaví Helasu Brno a trenér Igor Vodecký očekává nepříjemného soupeře. „Čeká nás protivník, který hraje důrazný a agresivní futsal. Musíme se na ně dobře připravit,“ upozornil. V domácím prostředí chce ale vyhrát. Tým si potřebuje zvednout sebevědomí.

Litoměřice nebudou mít k dispozici zraněného Matheuse, ale do sestavy se po dlouhém trestu vrací Rodrigo Taverna. „Věřím, že začneme proměňovat šance, které si vytváříme a předvedeme daleko kvalitnější výkon než v posledním kole na hřišti Jeseníku,“ dodal Vodecký.

Helas je na tom o poznání hůř. V tabulce je s pouhými třemi body desátý, ale ve středu si vylepšil náladu, když ve čtvrtfinále poháru zdolal Hradec Králové. Důležitosti pátečního zápasu si je vědom i brněnský kapitán David Cupák: „Soupeř trochu překvapivě v minulém kole ztratil body s Jeseníkem, a tak bude chtít doma určitě získat tři body. Litoměřice jsou velmi silné na míči a my se budeme snažit vycházet z dobré obrany. Po pohárovém utkání by měl být náš tým kompletní. Jakýkoliv bodový zisk z Litoměřic bereme.

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.