Do Arény Sparta přijede v pátek Vysoké Mýto

Do Arény Sparta přijede v pátek Vysoké Mýto

V pátek 3. listopadu od 20:30 hodin čeká futsalisty Sparty utkání 8. kola 1. FUTSAL ligy, ve kterém v Aréně Sparta na Podvinném Mlýně přivítají Nejzbach Vysoké Mýto. Sparta utkání věnuje zesnulému prezidentovi Zdeňku Větrovskému. Minutou ticha uctí památku všechna ligová i prvoligová klání.

„V pátečním zápase nás nezajímá, kdo k nám do Arény Sparta přijede. Zajímá nás jen další výhra a zisk tří bodů do tabulky, protože my jsme Sparta. Přes veškerý respekt k soupeři chceme a musíme zápas vyhrát, speciálně kvůli poslednímu loučení se zesnulým prezidentem Zdeňkem Větrovským. Chceme mu poslat nahoru vítězství a udělat mu radost. Víme, co a jak Vysoké Mýto hraje a myslím si, že nás nemůžou ničím překvapit. Věřím, že body budou muset hledat jinde a ne u nás," uvedl před zápasem trenér Sparty Beni Simitči. 

Brankář Sparty Ondřej Vahala tuší, s čím přijede Nejzbach: „Od zápasu s Nejzbachem čekám jejich klasickou hru, tedy dlouhé nákopy a výhozy až k naší brance. Musíme se na zápas připravit hlavně psychicky, protože soupeř půjde určitě do všeho naplno i třeba za cenu faulů. My je ale musíme svou futsalovostí rozebrat, přehrát a zvítězit."

Jaroslav Kubát, hráč Nejzbachu Vysoké Mýto před duelem na Spartě řekl: „Jedeme na půdu sebevědomého týmu, který má ve svých řadách mnoho cizinců. Naše výkony doma a venku jsou jako den a noc, tak už je na čase s tím něco udělat. Myslím si, že Sparta nemá takovou kvalitu jako Chrudim, takže se s ní bude dát hrát. Uvidíme v pátek, ale každý bod by byl cenný."

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.